Persbericht

HJ Schilderwerk Venray prijswinnaar in landelijke klanttevredenheidwedstrijd

HJ Schilderwerk Venray mag zich vanaf donderdag 20 maart jongstleden de één van de beste vakschilders in Nederland noemen, welke is aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Het schildersbedrijf nam vanwege de positieve klantbeoordelingen in 2013 meerdere prijzen in ontvangst.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 400 vakschilders te waarborgen en te controleren.
Alléén schildersbedrijven die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen worden toegelaten tot de kwaliteitsorganisatie. De Betere Schilder stimuleert de leden telkens weer om professioneel en gedreven het werk uit te voeren. Deze prijs geeft de winnaars de bevestiging dat ook de klanten overtuigd zijn van de geleverde service en kwaliteit. “Ik ben dan ook zeer vereerd dat ook mijn klanten het werk zo enorm waarderen,” aldus de trotse prijswinnaar.

De klanten van een erkend Betere Schilder weten duidelijk waar ze aan toe zijn en kunnen na het opgeleverde schilderwerk heel gemakkelijk en online een gedetailleerde beoordeling geven van het werk. Op basis van deze beoordelingen wordt de ranglijst opgemaakt. Niet alleen het schilderwerk profiteert, alle klanten die aan dit klanttevredenheidsonderzoek meedoen, maken namelijk kans op een schildersbon van liefst €500,-

Graag vertelt HJ Schilderwerk Venray u in een persoonlijk gesprek meer over de voordelen van het goed laten uitvoeren van schilderwerk. Bel met HJ Schilderwerk Venray: Tel.: (06) 46 11 41 20.